Adgar Bit nada rytm na Biznesowym Mokotowie

Vibrant with life – z takim hasłem i z całkowicie nową nazwą - Adgar Bit, kameralny biurowiec na Biznesowym Mokotowie powraca na rynek powierzchni biurowych. Budynek, znany do tej pory pod nazwą Adgar Business Centre II, przeszedł całkowitą modernizację i od stycznie br. oferuje małym i średnim firmom powierzchnie biurowe na bardzo atrakcyjnych warunkach.

Adgar Bit to 7-kondygnacyjny, niedawno odnowiony i zmodernizowany, kameralny budynek biurowy o powierzchni najmu 8500 mkw., usytuowany w obrębie Biznesowego Mokotowa, przy ul. Konstruktorskiej 11, w niedalekiej odległości od centrum miasta, lotniska Chopina i Galerii Mokotów. Biurowiec oferuje swoim najemcom 158 miejsc parkingowych - na parkingu naziemnym i podziemnym. Wyróżnikiem budynku jest możliwość elastycznej aranżacji biur o mniejszej powierzchni (ok. 200 mkw.) oraz ich dostępność „od ręki” oraz krótkoterminowe umowy najmu - poniżej 2 lat. Podobnie jak we wszystkich kompleksach biurowych Adgar, najemcy będą tu mieli do swojej dyspozycji takie udogodnienia jak m.in. bezpłatna wypożyczalnia rowerów BMW - Adgarfit Bike, zabezpieczona rowerownia, prysznice, Carpooling czy stacja napraw rowerów. Najemcy Adgar Bit będą również mogli korzystać z położonego w niedalekiej odległości Centrum Konferencyjnego Adgar Plaza oraz innych udogodnień, takich jak: przedszkole Pomarańczowa Ciuchcia czy Fitness Club Calypso, zlokalizowanych w odległości krótkiego spaceru.

„Chcemy, żeby obiekt tętnił życiem i służył nie tylko najemcom, ale również mieszkańcom Biznesowego Mokotowa, dlatego nowej nazwie biurowca towarzyszy hasło: Vibrant with life. To ma być miejsce, które będzie żyło także po godzinach pracy i w weekendy – w tym celu planujemy zagospodarowanie publicznego terenu przed budynkiem.”

– powiedział Eyal Litwin, dyrektor generalny Adgar Poland.

Adgar jest innowacyjną firmą, która od początku swojej działalności tworzy przyjazne koncepty biurowe, pozwalające na płynne przenikanie się pracy i życia. Jako pierwsza na polskim rynku wprowadziła pojęcie kompleksu biurowego, w którym oprócz biur powstały centra konferencyjne, przedszkola, siłownie, projekty rowerowe, etc.

„Nowa nazwa Adgar BIT jest odzwierciedleniem naszej koncepcji stworzenia miejsca, które jest czymś znacznie więcej niż tylko budynkiem biurowym. Miejscem, oferującym różnorodne formy spędzania wolnego czasu, które ożywi Biznesowy Mokotów. Adgar Bit to także nawiązanie do nowoczesnego budynku Data Center, który powstanie tuż obok – oferującego najemcom Adgar Bit dostęp do najnowocześniejszej infrastruktury do przechowywania i przetwarzania danych.”

– dodał Eyal Litwin.

Adgar Bit Adgar Bit Adgar Bit Adgar Bit Adgar Bit Adgar Bit Adgar Bit Adgar Bit Adgar Bit Adgar Bit Adgar Bit Adgar Bit Adgar Bit Adgar Bit Adgar Bit Adgar Bit

Informacja prasowa_ Adgar Bit_09.02.2017.docx

Adgar_Bit_z_zewnątrz.jpg

Adgar_Bit_z_zewnatrz.jpg

Adgar_Bit_taras.jpg

Adgar_Bit_z_tylu.jpg

Adgar_Bit_rowerownia.jpg

Adgar_Bit_toalera_meska.jpg

Adgar tworzy zielone miejsca spotkań na Biznesowym Mokotowie

W największej i najbardziej rozpoznawalnej biznesowej dzielnicy Warszawy powstaną przyjazne miejsca spotkań dla mieszkańców i pracowników tej części miasta. To kolejne działania Adgar Poland, które mają na celu poprawę warunków do życia i pracy na warszawskim Mokotowie.

Adgar Wave

Ponad 14 tys. m2 powierzchni biurowych w standardzie klasy A, znakomita lokalizacja na rogu skrzyżowania ul. Marynarskiej i Rzymowskiego oraz doskonała ekspozycja gwarantująca widoczność z daleka i doświetlenie naturalnym światłem – to tylko niektóre korzyści, które Adgar Wave oferuje dla Twojego biznesu.

Portfolio Adgar Poland

Adgar Poland koncentruje swoją działalność na rynku powierzchni biurowych, oferując swoim klientom kompleksowe i nowoczesne rozwiązania wspierające rozwój biznesu. Jest właścicielem i zarządcą kompleksów biurowych o łącznej powierzchni najmu wynoszącej blisko 120 000 m.kw. Są one zlokalizowane w trzech warszawskich biznesowych dzielnicach: na Mokotowie – Adgar Plaza, Adgar Plaza One, Adgar Bit i Agdar Wave, na Ochocie – Adgar Park West oraz na Woli - Inchcape BMW Motor Polska.