Adgar Wave

BIZNESOWY MOKOTÓW,  Ul. Rzymowskiego 53

Adgar Wave

Ponad 14 tys. m2 powierzchni biurowych w standardzie klasy A, znakomita lokalizacja na rogu skrzyżowania ul. Marynarskiej i Rzymowskiego oraz doskonała ekspozycja gwarantująca widoczność z daleka i doświetlenie naturalnym światłem – to tylko niektóre korzyści, które Adgar Wave oferuje dla Twojego biznesu.

Co wyróżnia Adgar Wave?

• Nowoczesne rozwiązania dla efektywnej i komfortowej pracy
  • Pomieszczenia pełne naturalnego światła
  • Bardziej korzystne dla zdrowia warunki pracy
  • Szereg udogodnień dla wszystkich użytkowników budynku

Stwórz idealną przestrzeń do pracy:

Wykorzystaj w pełni potencjał swojego biura dzięki modularnemu układowi piętra. Specjaliści Adgar pomogą Ci zaaranżować przestrzeń zgodnie z aktualnymi trendami aranżacyjnymi oraz standardami efektowności w miejscu pracy.

Właściwy adres:

Korzystasz z samochodu?  - Dojazd ze wszystkich kierunków
Wybierasz kolej?  - 1 przystanek autobusowy od stacji Warszawa Służewiec
Komunikacja miejska?  - 7 przystanków w zasięgu 3-minutowego spaceru
Jeździsz rowerem? -  Ścieżki rowerowe przy Marynarskiej, Wołoskiej, Rzymowskiego, Cybernetyki
Wybierasz się na zakupy?  - 3 minuty pieszo do galerii handlowej Mokotów
Adgar Wave_01.jpgAdgar Wave_06.jpgAdgar Wave_09.jpgAdgar Wave_05.jpgAdgar Wave_openspace.jpgAdgar Wave_Lobby.jpgAdgar Wave_lifts.jpgAdgar Wave_reception.jpg

Adgar Bit

Adgar Bit to 7-piętrowy, kameralny budynek o powierzchni 8 500 mkw., usytuowany na spokojnych obrzeżach zagłębia Biznesowego Mokotowa. Biurowiec, znany do tej pory pod nazwą Adgar Business Centre II, przeszedł całkowitą modernizację lobby i powierzchni wspólnych. Od stycznia 2017r. z nową nazwą i hasłem „VIBRANT WITH LIFE” nieruchomość ta wróciła na rynek powierzchni biurowych z misją służenia nie tylko najemcom, ale również mieszkańcom Mokotowa. Nowa nazwa to także nawiązanie do nowoczesnego budynku Data Center, który powstanie tuż obok, oferując najemcom dostęp do najnowocześniejszej infrastruktury przechowywania i przetwarzania danych.

Adgar Park West

Adgar Park West składa się z 3 budynków o łącznej powierzchni       43 000 m2. Zmodernizowany w 2014 roku biurowiec zyskał nową przeszkloną fasadę oraz przestronne, centralne atrium. Standard budynków klasy B+ oraz idealne położenie w biznesowym centrum dzielnicy Ochota sprawia, że to doskonały punkt lokalizacyjny dla Twojej firmy.

Adgar Bit