Adgar Bit

BIZNESOWY MOKOTÓW, Ul. Konstruktorska 11

Adgar Bit

Adgar Bit to 7-piętrowy, kameralny budynek o powierzchni 8 500 mkw., usytuowany na spokojnych obrzeżach zagłębia Biznesowego Mokotowa. Biurowiec, znany do tej pory pod nazwą Adgar Business Centre II, przeszedł całkowitą modernizację lobby i powierzchni wspólnych. Od stycznia 2017r. z nową nazwą i hasłem „VIBRANT WITH LIFE” nieruchomość ta wróciła na rynek powierzchni biurowych z misją służenia nie tylko najemcom, ale również mieszkańcom Mokotowa. Nowa nazwa to także nawiązanie do nowoczesnego budynku Data Center, który powstanie tuż obok, oferując najemcom dostęp do najnowocześniejszej infrastruktury przechowywania i przetwarzania danych.

Co wyróżnia Adgar Bit?

• Duża elastyczność przy aranżacji powierzchni biurowych zarówno w formie „open space”, jak również w układzie gabinetowym
  • Przyjazne środowisko pracy
  • Kameralny charakter budynku
  • Elastyczne podejście do okresu najmu
  • Sąsiedztwo nowoczesnego Data Center

Stwórz idealną przestrzeń do pracy:

Planujesz rozwijać firmę? Etapowe przejmowanie powierzchni oraz elastyczny okres najmu sprawia, że Adgar Bit to idealne miejsce dla firm nastawionych na sukces. Nasz zespół specjalistów pomoże Ci rozplanować Twoją nową przestrzeń i kolejne fazy rozwoju w zależności od potrzeb i zmieniających się czynników zewnętrznych.

Właściwy adres:

Korzystasz z samochodu?  - Dojazd z obu stron ulicy Konstruktorskiej
Komunikacja Miejska? -  4 przystanki w zasięgu 10-minutowego spaceru
Wybierasz kolej? -  10 minut pieszo do stacji Warszawa Służewiec
Jeździsz rowerem? - Ścieżka rowerowa wzdłuż ulicy Wołoskiej
Więcej na Adgar Poland

Adgar Wave

Ponad 14 tys. m2 powierzchni biurowych w standardzie klasy A, znakomita lokalizacja na rogu skrzyżowania ul. Marynarskiej i Rzymowskiego oraz doskonała ekspozycja gwarantująca widoczność z daleka i doświetlenie naturalnym światłem – to tylko niektóre korzyści, które Adgar Wave oferuje dla Twojego biznesu.
Adgar tworzy zielone miejsca spotkań na Biznesowym Mokotowie

W największej i najbardziej rozpoznawalnej biznesowej dzielnicy Warszawy powstaną przyjazne miejsca spotkań dla mieszkańców i pracowników tej części miasta. To kolejne działania Adgar Poland, które mają na celu poprawę warunków do życia i pracy na warszawskim Mokotowie.

Adgar Park West

Adgar Park West składa się z 3 budynków o łącznej powierzchni       43 000 m2. Zmodernizowany w 2014 roku biurowiec zyskał nową przeszkloną fasadę oraz przestronne, centralne atrium. Standard budynków klasy B+ oraz idealne położenie w biznesowym centrum dzielnicy Ochota sprawia, że to doskonały punkt lokalizacyjny dla Twojej firmy.