BIZNESOWY MOKOTÓW, Ul. Postępu 15

Co wyróżnia Adgar Plaza One?

• Inspirujące i komfortowe środowisko pracy
  • Ekologiczne rozwiązania potwierdzone certyfikatem LEED GOLD
  • Bezpieczna i nowoczesna infrastruktura IT
  • Parking na ponad 600 samochodów
  • Wiele udogodnień, dzięki którym oszczędzasz czas i pieniądze

Stwórz idealną przestrzeń do pracy:

Niestandardowo wysokie sufity dają nie tylko poczucie przestrzeni, ale także komfortowe zagęszczenie stanowisk pracy. Nasi specjaliści pomogą Ci przeprojektować biura w taki sposób, aby spełniały swoją rolę i robiły wrażenie na użytkownikach oraz gościach.

Właściwy adres:

Korzystasz z samochodu? -  Dojazd z trzech kierunków (północ, południe, zachód)
Wybierasz kolej? - 7 minut pieszo od stacji Warszawa Służewiec
Komunikacja miejska? -  6 przystanków w zasięgu 3-minutowego spaceru
Jeździsz rowerem? -  Ścieżki rowerowe przy Marynarskiej, Wołowskiej, Rzymowskiego, Cybernetyki
Więcej na Adgar Poland
plaza_one_int_001.jpgplaza_one_int_007.jpgplaza_one_int_005.jpgplaza_one_int_003.jpgPlaza One_09.jpgPlaza One_ABC (19).jpgPlaza One_ABC (1).jpg

Adgar Wave

Ponad 14 tys. m2 powierzchni biurowych w standardzie klasy A, znakomita lokalizacja na rogu skrzyżowania ul. Marynarskiej i Rzymowskiego oraz doskonała ekspozycja gwarantująca widoczność z daleka i doświetlenie naturalnym światłem – to tylko niektóre korzyści, które Adgar Wave oferuje dla Twojego biznesu.
Adgar Bit

Adgar Bit to 7-piętrowy, kameralny budynek o powierzchni 8 500 mkw., usytuowany na spokojnych obrzeżach zagłębia Biznesowego Mokotowa. Biurowiec, znany do tej pory pod nazwą Adgar Business Centre II, przeszedł całkowitą modernizację lobby i powierzchni wspólnych. Od stycznia 2017r. z nową nazwą i hasłem „VIBRANT WITH LIFE” nieruchomość ta wróciła na rynek powierzchni biurowych z misją służenia nie tylko najemcom, ale również mieszkańcom Mokotowa. Nowa nazwa to także nawiązanie do nowoczesnego budynku Data Center, który powstanie tuż obok, oferując najemcom dostęp do najnowocześniejszej infrastruktury przechowywania i przetwarzania danych.

Adgar Park West

Adgar Park West składa się z 3 budynków o łącznej powierzchni       43 000 m2. Zmodernizowany w 2014 roku biurowiec zyskał nową przeszkloną fasadę oraz przestronne, centralne atrium. Standard budynków klasy B+ oraz idealne położenie w biznesowym centrum dzielnicy Ochota sprawia, że to doskonały punkt lokalizacyjny dla Twojej firmy.

Adgar Wave