Vorwerk Polska wprowadza się do Adgar Park West

Nowy najemca Adgar Park West

Vorwerk Polska wprowadza się do Adgar Park West

Vorwerk Polska, firma oferująca wysokiej klasy urządzenie wielofunkcyjne Thermomix®, podpisała umowę najmu 418 m2  powierzchni biurowej w Adgar Park West na warszawskiej Ochocie. Będzie to trzecie biuro firmy w Warszawie i dwudzieste siódme w Polsce. Umowa najmu została podpisana na 5 lat, a Biuro Regionalne firmy zostanie otwarte już w połowie września 2017 roku.

Nowe biuro Vorwerk Polska zlokalizowane na parterze budynku Adgar Park West, w strefie AdgarFit, będzie Biurem Regionalnym firmy – miejscem spotkań i szkoleń przedstawicieli handlowych, zajmujących się sprzedażą bezpośrednią urządzenia Thermomix®, a także spotkań z klientami.

Wyboru budynku zawsze dokonujemy pod kątem możliwości aranżacji wnętrza zgodnie z naszymi standardami. Wszystkie oddziały firmy przygotowane są według spójnego wzoru, dlatego tak istotna jest możliwość dostosowania przestrzeni do wymagań i potrzeb biura regionalnego. Dodatkową zaletą lokalizacji biura w Adgar Park West są także liczne udogodnienia, oferowane na miejscu, takie jak m.in.: centrum konferencyjne, klub fitness czy przestrzeń typu co-creating

– zaznacza Małgorzata Winiarska, kierownik ds. administracyjnych Vorwerk Polska.

Firma Adgar jest długoterminowym inwestorem, tworzącym przyjazne koncepty biurowe, które wspierają rozwój biznesu i jednocześnie umożliwiają płynne łączenie życia zawodowego i prywatnego. Zależy nam na tym, aby strefa sportu i rekreacji AdgarFit, zlokalizowana na parterze budynku, oferowała naszym najemcom zarówno zróżnicowane sposoby spędzania wolnego czasu, jak i możliwość kupienia na miejscu znanego na całym świecie urządzenia wielofunkcyjnego Thermomix®, ułatwiającego przyrządzanie zdrowych i smacznych posiłków. Bardzo się cieszę, że firma Vorwerk doceniła możliwości, jakie daje obecność w budynku Adgar Park West i zdecydowała się na otwarcie swojego Biura Regionalnego właśnie tutaj.

– powiedział Eyal Litwin, Dyrektor Generalny Adgar Poland.

Najwyższej jakości powierzchnia biurowa to nie wszystko, co Adgar ma do zaoferowania swoim najemcom. Jako pierwsza na polskim rynku wprowadziła pojęcie kompleksu, w którym najemcy oprócz biur mają do swojej dyspozycji centra konferencyjne, kreatywne przestrzenie do pracy typu co-creating oraz szeroką gamę udogodnień, jakie oferuje strefa sportu i rekreacji AdgarFit. Są to m.in. kluby fitness, przedszkola, kawiarnie, restauracje, bezpłatne wypożyczalnie rowerów, zabezpieczone rowerownie, stacje napraw rowerów, prysznice, Carpooling. Strefa AdgarFit zajmuje łącznie około 6000 mkw. powierzchni oraz ścieżkę do biegania o długości 900 m. Jest to jedyne w swoim rodzaju miejsce promujące zdrowy styl życia, gdzie pod jednym dachem można skorzystać z nowoczesnego klubu fitness i oferty profesjonalnych sklepów z akcesoriami i urządzeniami sportowymi oraz kuchennymi. Więcej szczegółów: www.adgarfit.pl

Informacja prasowa_ Vorwerk nowym najemcą w Adgar Park West_EN.docx

Informacja prasowa_ Vorwerk nowym najemcą w Adgar Park West_14_09_2017.docx

Adgar tworzy zielone miejsca spotkań na Biznesowym Mokotowie

W największej i najbardziej rozpoznawalnej biznesowej dzielnicy Warszawy powstaną przyjazne miejsca spotkań dla mieszkańców i pracowników tej części miasta. To kolejne działania Adgar Poland, które mają na celu poprawę warunków do życia i pracy na warszawskim Mokotowie.

Fitshop nowym najemcą w Adgar Park West

Kompleks biurowy Adgar Park West, zlokalizowany na warszawskiej Ochocie, zyskał nowego najemcę – Fitshop. Jest to pierwszy stacjonarny sklep marki w Polsce, który zajmuje niemal 280 mkw. powierzchni handlowo-usługowej, zlokalizowanej na parterze budynku. Umowa najmu została podpisana na 5 lat, a klienci mogą skorzystać z szerokiej oferty sklepu już od 15 lipca 2017 roku
Adgar Park West

Adgar Park West składa się z 3 budynków o łącznej powierzchni       43 000 m2. Zmodernizowany w 2014 roku biurowiec zyskał nową przeszkloną fasadę oraz przestronne, centralne atrium. Standard budynków klasy B+ oraz idealne położenie w biznesowym centrum dzielnicy Ochota sprawia, że to doskonały punkt lokalizacyjny dla Twojej firmy.

Najemcy przedłużają umowy w budynkach Adgar

Aż czterech najemców przedłużyło umowy najmu w budynkach Adgar Plaza A i B oraz Adgar Wave, usytuowanych na warszawskim Biznesowym Mokotowie. Renegocjowane umowy objęły blisko 3400 mkw. powierzchni.