Fitshop nowym najemcą w Adgar Park West

Kompleks biurowy Adgar Park West, zlokalizowany na warszawskiej Ochocie, zyskał nowego najemcę – Fitshop. Jest to pierwszy stacjonarny sklep marki w Polsce, który zajmuje niemal 280 mkw. powierzchni handlowo-usługowej, zlokalizowanej na parterze budynku. Umowa najmu została podpisana na 5 lat, a klienci mogą skorzystać z szerokiej oferty sklepu już od 15 lipca 2017 roku

Fitshop jest nazwą handlową Grupy Sport-Tiedje, największego europejskiego profesjonalnego sklepu stacjonarnego i internetowego, sprzedającego domowe urządzenia fitness i akcesoria sportowe. Firma istnieje od 1984 roku i obecnie posiada 70 specjalistycznych sklepów fitness w Niemczech, Austrii, Szwajcarii, Belgii, Danii, Wielkiej Brytanii i Holandii. Fitshop w Adgar Park West jest pierwszym w Polsce sklepem stacjonarnym firmy, która do tej pory prowadziła tutaj sprzedaż swoich produktów jedynie za pośrednictwem sklepu internetowego. Firma oferuje różnorodne urządzenia do treningu wytrzymałościowego i siłowego, takie jak orbitreki, bieżnie, ergometry rowerowe, wioślarze, atlasy i ławki treningowe. Fitshop oferuje również szeroki wybór akcesoriów fitness, bokserskich oraz odżywek i suplementów diety. Więcej szczegółów i godziny otwarcia sklepu: www.fitshop.pl

„Adgar jest innowacyjną firmą, tworzącą przyjazne koncepty biurowe, które nie tylko wspierają rozwój biznesu, ale także umożliwiają płynne łączenie życia zawodowego i prywatnego. Zależy nam na tym, aby strefa sportu i rekreacji AdgarFit, zlokalizowana na parterze budynku, oferowała naszym najemcom zarówno zróżnicowane sposoby spędzania wolnego czasu, jak i możliwość kupienia na miejscu sprzętu sportowego najwyższej jakości. Dlatego też ogromnie się cieszymy, że w AdgarFit został otwarty sklep Fitshop, będący europejskim liderem w dziedzinie fitnessu domowego.”

– powiedział Eyal Litwin, Dyrektor Generalny Adgar Poland.

Strefa sportu i rekreacji AdgarFit zajmuje łącznie około 6000 mkw. powierzchni oraz ścieżkę do biegania o długości 900 m. Jest to jedyne w swoim rodzaju miejsce promujące zdrowy styl życia, gdzie pod jednym dachem można skorzystać z nowoczesnego klubu fitness i oferty profesjonalnych sklepów z urządzeniami i akcesoriami sportowymi. Dla najemców dostępna jest również usługa Adgar Bikes – wypożyczalnia rowerów BMW, dostępnych bezpłatnie przez 24 godziny na dobę przez 7 dni w tygodniu. Więcej szczegółów: www.adgarfit.pl

Informacja prasowa_Fitshop nowym najemcą w Adgar Park West_17.07.17.docx

Adgar Poland przebuduje ulicę Suwak na Biznesowym Mokotowie

W dniu 16 maja 2017 roku została podpisana umowa o współpracy między Adgar Poland, długoterminowym inwestorem, a miastem Warszawa, w zakresie budowy ulicy łączącej ul. Suwak i ul. Cybernetyki. Planowana inwestycja zakłada powstanie jezdni po jednym pasie w każdą stronę, chodnika, ścieżki rowerowej, przystanków autobusowych oraz miejsc parkingowych. Inwestycja jest w całości finansowana przez firmę Adgar i inne firmy deweloperskie w celu usprawnieniu komunikacji w biznesowej dzielnicy Warszawy.
Adgar Poland powiększa Brain Embassy

Rusza przedsprzedaż biur w nowej części pierwszego polskiego co-creatingu
Wiosenna promocja w centrach konferencyjno-szkoleniowych Adgar Conference Group

Adgar Poland, właściciel nowoczesnych obiektów konferencyjno-szkoleniowych na warszawskiej Ochocie i Biznesowym Mokotowie, w ramach wiosennej promocji oferuje swoim dotychczasowym oraz nowym klientom aż 50% rabatu na wynajem sal konferencyjnych i szkoleniowych. Promocja potrwa do końca maja 2017 roku.