Adgar Poland powiększa przestrzeń Centrum Szkoleniowego na Ochocie

Adgar Conference Group, obserwując stały wzrost zapotrzebowania na sale szkoleniowe i konferencyjne w stolicy, udostępniła z początkiem października br. 20 pomieszczeń szkoleniowych w Centrum Szkoleniowego Adgar Ochota.

Adgar Poland koncentruje się na realizacji innowacyjnych konceptów biurowych, które są odpowiedzią na potrzeby najbardziej wymagających klientów. Po otwarciu 15-stu nowych sal, Centrum Szkoleniowe Adgar Ochota zajmuje aż 2000 m2 nowoczesnej powierzchni, w której można pomieścić łącznie 880 osób. Na poziomie -1, którego powierzchnia wynosi 450 m2, zlokalizowane są 4 pomieszczenia szkoleniowe, w tym niestandardowy Chill Room oraz własna powierzchnia cateringowa. Centrum Szkoleniowe zostało zaprojektowane w sposób funkcjonalny i komfortowy, co umożliwia organizację różnego rodzaju wydarzeń. Największa sala przeznaczona jest dla 150 osób, a możliwość podziału powierzchni umożliwia system modułowy, dający swobodę w zarządzaniu przestrzenią. Jednocześnie w ofercie Adgar Conference Group znaleźć możemy ośmio-osobowe powierzchnie szkoleniowe, tzw. Board Room´y. Nowatorskie pomysły mogą zostać zapisane na ścianach niezwykłego Cretive Room’uWszystkie sale pomieszczenia są klimatyzowane i wyposażone w ekrany, projektory, nagłośnienie oraz symetryczne łącza internetowe, zapewniające bezprzewodowy, szybki i wydajny dostępu do sieci. Każda z sal dysponuje dużą szafą, w której klienci mogą przechowywać nie tylko odzież wierzchnią, ale również materiały szkoleniowe. Wszystkie pomieszczenia są monitorowane i zamykane na klucz. Centrum Szkoleniowe wyposażone jest także w ścienne ładowarki telefoniczne, co jest dowodem na to, że Adgar dba nawet o najdrobniejsze szczegóły w perfekcyjnej obsłudze klienta. Za wyposażenie wszystkich wnętrz odpowiedzialna jest firma Kinnarps - lider wysokiej jakości rozwiązań biurowych w Europie. Firma Adgar Conference Group od początku swojej działalności obserwuje stały wzrost zapotrzebowania na sale szkoleniowe i konferencyjne w stolicy.  Od 2014 roku w spotkaniach zorganizowanych w Centrum Szkoleniowym Adgar Ochota wzięło udział niemal 64 tysiące osób.

„Z roku na rok widzimy stale zwiększające się zainteresowanie naszymi salami szkoleniowymi. Cieszymy się, że znaczna większość klientów regularnie korzysta z naszych usług – aż 63% firm, które zdecydowały się na organizację szkolenia w naszym obiektach konferencyjno-szkoleniowych w 2016 roku to nasi stali klienci. Dla porównania, w 2015 roku stanowili oni ok. 51% spośród wszystkich firm organizujących szkolenia. Widoczne zainteresowanie powierzchniami przeznaczonymi na szkolenia oraz rosnąca liczba lojalnych klientów spowodowały, że wdrożyliśmy nowe rozwiązania, ale przede wszystkim był to impuls do powiększenia powierzchni szkoleniowych”

– mówi Monika Kaczmarczyk, Adgar Conference Group Director.

Centrum Szkoleniowe Adgar Ochota nieustannie wzbogaca wachlarz swoich usług. Oferując swoim klientom szereg dodatkowych rozwiązań, takich jak: wideo- i telekonferencje, transmisje online czy dodatkowe specjalne oświetlenie.

„Staramy się doskonalić nasze usługi tak, aby spełniły oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów. Naszym priorytetem jest profesjonalna obsługa, a także możliwość zorganizowania oryginalnego i niekonwencjonalnego szkolenia na najwyższym światowym poziomie”

– dodała Monika Kaczmarczyk.

Więcej szczegółów: www.adgarconference.pl

Wiosenna promocja w centrach konferencyjno-szkoleniowych Adgar Conference Group

Adgar Poland, właściciel nowoczesnych obiektów konferencyjno-szkoleniowych na warszawskiej Ochocie i Biznesowym Mokotowie, w ramach wiosennej promocji oferuje swoim dotychczasowym oraz nowym klientom aż 50% rabatu na wynajem sal konferencyjnych i szkoleniowych. Promocja potrwa do końca maja 2017 roku.
Adgar Bit nada rytm na Biznesowym Mokotowie

Vibrant with life – z takim hasłem i z całkowicie nową nazwą - Adgar Bit, kameralny biurowiec na Biznesowym Mokotowie powraca na rynek powierzchni biurowych. Budynek, znany do tej pory pod nazwą Adgar Business Centre II, przeszedł całkowitą modernizację i od stycznie br. oferuje małym i średnim firmom powierzchnie biurowe na bardzo atrakcyjnych warunkach.
Portfolio Adgar Poland

Adgar Poland koncentruje swoją działalność na rynku powierzchni biurowych, oferując swoim klientom kompleksowe i nowoczesne rozwiązania wspierające rozwój biznesu. Jest właścicielem i zarządcą kompleksów biurowych o łącznej powierzchni najmu wynoszącej blisko 120 000 m.kw. Są one zlokalizowane w trzech warszawskich biznesowych dzielnicach: na Mokotowie – Adgar Plaza, Adgar Plaza One, Adgar Bit i Agdar Wave, na Ochocie – Adgar Park West oraz na Woli - Inchcape BMW Motor Polska.

Wiosenna promocja w centrach konferencyjno-szkoleniowych Adgar Conference Group