Adgar Park West

OCHOTA, Aleje Jerozolimskie 181

Adgar Park West

Adgar Park West składa się z 3 budynków o łącznej powierzchni       43 000 m2. Zmodernizowany w 2014 roku biurowiec zyskał nową przeszkloną fasadę oraz przestronne, centralne atrium. Standard budynków klasy B+ oraz idealne położenie w biznesowym centrum dzielnicy Ochota sprawia, że to doskonały punkt lokalizacyjny dla Twojej firmy.

Co wyróżnia Adgar Park West:

• Zaawansowane systemy zarządzania i monitorowania budynków
  • Przemyślany pakiet udogodnień dla wszystkich użytkowników kompleksu
  • Dostęp do pierwszego w Polsce co-creating'u - Brain Embassy
  • Strefa Adgar Fit rozciągająca się po całym parterze z całoroczną bieżnią wokół budynków
  • Dostęp do profesjonalnego centrum szkoleniowego oraz przestrzeni eventowych
  • Parking naziemny i podziemny na ponad 800 samochodów
  • Bezpośrednie sąsiedztwo Centrum Handlowego Blue City i Centrum Handlowego Reduta
  • Lokalizacja przy terenach zielonych Parku Szczęśliwickiego

Stwórz idealną przestrzeń do pracy:

Zależy Ci na stworzeniu przestrzeni do pracy, która stymuluje kreatywność i zachęca do współpracy? Skorzystaj z całkowitej swobody aranżacji swojego biura przy wsparciu specjalistów Adgar. Z ich pomocą wydobędziesz cały potencjał z miejsca, w którym przebywasz i tworzysz swój biznes.

Właściwy adres:

Dojazd ze wszystkich kierunków
3 przystanki autobusowe w zasięgu 5-minutowego spaceru
4 km od Dworca Centralnego
Ścieżka rowerowa wzdłuż Aleji Jerozolimskich
3 min pieszo do CH Blue City i CH Reduta
Bliskie sąsiedztwo Parku Szczęśliwickiego
Więcej na Adgar Poland

Adgar Wave

Ponad 14 tys. m2 powierzchni biurowych w standardzie klasy A, znakomita lokalizacja na rogu skrzyżowania ul. Marynarskiej i Rzymowskiego oraz doskonała ekspozycja gwarantująca widoczność z daleka i doświetlenie naturalnym światłem – to tylko niektóre korzyści, które Adgar Wave oferuje dla Twojego biznesu.
Adgar Bit

Adgar Bit to 7-piętrowy, kameralny budynek o powierzchni 8 500 mkw., usytuowany na spokojnych obrzeżach zagłębia Biznesowego Mokotowa. Biurowiec, znany do tej pory pod nazwą Adgar Business Centre II, przeszedł całkowitą modernizację lobby i powierzchni wspólnych. Od stycznia 2017r. z nową nazwą i hasłem „VIBRANT WITH LIFE” nieruchomość ta wróciła na rynek powierzchni biurowych z misją służenia nie tylko najemcom, ale również mieszkańcom Mokotowa. Nowa nazwa to także nawiązanie do nowoczesnego budynku Data Center, który powstanie tuż obok, oferując najemcom dostęp do najnowocześniejszej infrastruktury przechowywania i przetwarzania danych.

Adgar Data Center

Adgar Data Center, czyli centrum przetwarzania danych zlokalizowane na ul. Konstruktorskiej 11 oferuje 15 000 m2 powierzchni, z czego 4 kondygnacje przeznaczone są na serwerownie o wydajności ponad 80 000 serwerów oraz zdolność przełączenia zasilania przekraczająca 17 MW. Dostęp do Data Center gwarantuje, że Twoja firma może bez ograniczeń poszerzać bazę danych, a przechowywane informacje są zawsze bezpieczne i dostępne. Dodatkowym wyróżnikiem budynku jest wyjątkowa architektura, którą podkreśla elewacja pokryta kolorowymi panelami umieszczonymi na bryle sześcianu o wymiarach 25 x 52m.