Brain Embassy z tytułem „Innovation of the Year” w konkursie CIJ Awards

Brain Embassy, pierwsza kreatywna przestrzeń typu co-creating, otrzymała prestiżowy tytuł „Innowacji Roku” w konkursie CIJ Awards, który jest jednym z najbardziej znanych plebiscytów na rynku nieruchomości komercyjnych w Polsce. Oficjalne wręczenie statuetek odbyło się 9 listopada podczas uroczystej Gali CIJ Awards Poland 2017. To już 4 w tym roku nagroda, którą Brain Embassy została uhonorowana w prestiżowych konkursach.

Brain Embassy, pierwszy w Polsce co-creating, został po raz kolejny doceniony – tym razem zdobywając tytuł „Innowacji Roku” w 16-tej edycji konkursu CIJ Awards Poland.

To już nasza czwarta nagroda, którą otrzymaliśmy w ciągu zaledwie kilku ostatnich miesięcy. Ogromnie się cieszymy, że nasze pionierskie przedsięwzięcie na polskim rynku, jakim jest Brain Embassy, znajduje tak wielkie uznanie w oczach rynkowych ekspertów, architektów i dziennikarzy. Podejmując decyzję o stworzeniu tej unikalnej przestrzeni od samego początku byliśmy przekonani, że wyznaczy ona nowy kierunek, w jakim będzie podążał rynek i tak właśnie się dzieje. Wierzymy, że każda osoba jest inna i lubi pracować w odmienny sposób – dlatego też powinna mieć do wyboru wiele różnorodnych miejsc pracy, które motywują ruch i kreatywność. Wiemy, że w Brain Embassy udało nam się stworzyć najlepsze warunki wspierające innowacyjność i wydajność, czego potwierdzenie otrzymujemy codziennie od członków naszej społeczności

– powiedziała Monika Kaczmarczyk, Dyrektor Zarządzający Adgar Conference Group i Brain Embassy.

Brain Embassy jest pierwszym w Polsce unikalnym przykładem przestrzeni co-creatingowej, podobnym do tych, powstających obecnie w największych światowych aglomeracjach. To projekt, który idealnie wpisuje się w filozofię firmy Adgar Poland, która od początku swojej działalności wprowadza na polski rynek innowacyjne projekty, pozwalające na płynne przenikanie się pracy i życia.

Fakt, że firma Adgar Poland jest właścicielem oraz jednocześnie zarządcą własnych budynków biurowych sprawia, że jesteśmy blisko najemców i nawiązujemy z nimi długotrwałe relacje. To w rezultacie przekłada się na nasze zrozumienie wyzwań, jakie stoją dzisiaj przed polskimi przedsiębiorstwami.  Pozwala nam to na proponowanie innowacyjnych rozwiązań, które wspierają prowadzenie biznesu i odpowiadają na potrzeby firm we współczesnym świecie.  Tak było w przypadku Brain Embassy i tak też jest w przypadku naszej nowej koncepcji Be Yourself – najbardziej elastycznego modelu na rynku umożliwiającego firmie zachowanie własnego stylu pracy.

powiedział Eyal Litwin, Dyrektor Generalny Adgar Poland.

Informacja prasowa_Brain Embassy laureatem konkursu CIJ Awards 2017.docx

Informacja prasowa_Brain Embassy laureatem konkursu CIJ Awards 2017_ang.docx

Brain Embassy najlepszym biurem coworkingowym w konkursie Office Superstar

Brain Embassy, pierwsza kreatywna przestrzeń typu co-creating, znalazła się w gronie laureatów prestiżowego konkursu Office Superstar, organizowanego przez firmę CBRE. Nagroda została przyznana w kategorii Biuro Coworkingowe. Oficjalne wręczenie statuetek odbyło się 11 października podczas uroczystej gali na konferencji CBRE Idea Lab.
Adgar Poland powiększa Brain Embassy

Rusza przedsprzedaż biur w nowej części pierwszego polskiego co-creatingu
BE Yourself – Adgar Poland redefiniuje tradycyjny model wynajmu biur dla małych, średnich i dużych przedsiębiorstw

Oryginalna koncepcja Adgar Poland łączy zalety pracy w innowacyjnej przestrzeni, która wspiera produktywność i twórcze myślenie, z dostępem do wydzielonej powierzchni dla każdego firmy. To unikalna oferta dla przedsiębiorstw, które stawiają na nowoczesny tryb pracy oraz cenią elastyczność i swobodę wyboru charakterystyczne dla przestrzeni typu co-creating, ale chcą jednocześnie zachować niezależną strukturę miejsca pracy firmy. Przestrzenie BE Yourself zostaną otwarte w wszystkich kompleksach Adgar do końca 2018 roku.
BE Yourself – Adgar Poland redefines the traditional model of office lease for small, medium and large enterprises

An original idea of Adgar Poland combines the benefits of working in an innovative space that stimulates creativity and productivity with the access to a company’s own dedicated space in a modern building. It is a unique offer for enterprises that prefer modern way of working and value the flexibility and freedom to change characteristic of co-creating space, but at the same time seek to preserve the structure of the company's independent workspace. Initially, BE Yourself spaces will be introduced in all Adgar’s complexes in the course of 2018.