Zasady wydawania kart dostępu do drogi budowlanej dla mieszkańców Służewca

Wydawanie kart mieszkańcom będzie odbywało się w recepcji budynku Adgar BIT przy ul. Konstruktorskiej 11 w godzinach 8:00–18:00, po uprzednim okazaniu dokumentów wymienionych w pkt. 2.5.1. Regulaminu Mieszkańca i uiszczenia kaucji w wysokości 30 PLN. Kaucja będzie zwracana po oddaniu karty przez użytkownika.

W przypadku jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt: suwak@adgar.pl

Regulamin korzystania z przejazdu_28062018.pdf

pdf | 124 KB

REGULAMIN MIESZKAŃCA_28062018.pdf

pdf | 106 KB

OŚWIADCZENIE ws. korzystania z przejazdu_28062018.pdf

pdf | 89,2 KB

Przedszkole Ala ma kota w Adgar Bit

Już 1 września 2018 r. w budynku Adgar Bit zostanie otwarte dwujęzyczne przedszkole Ala ma kota. Nowy najemca kameralnego biurowca przy Konstruktorskiej 11 obejmie łącznie prawie 600 mkw. powierzchni na pierwszym piętrze oraz parterze wraz z ponad 200 mkw. placu zabaw. Umowa została podpisana na 10 lat.
Segafredo Zanetti w Adgar Park West

Włoską kawą Segafredo zapachnie w Adgar Park West
N.A.Y.S. zadba o ciało i umysł Biznesowego Mokotowa

Do grona najemców Adgar Plaza B dołączył Not Another Yoga Studio (N.A.Y.S.). Na powierzchni 230 mkw. powstało wyjątkowe miejsce na mapie Biznesowego Mokotowa, które oferuje swoim klientom różnorodne zajęcia jogi i fitnessu. N.A.Y.S. perfekcyjnie wpisuje się w filozofię Adgar Poland skupiającą się na tworzeniu i oferowaniu kreatywnej, innowacyjnej przestrzeni zaspokajającej różnorodne potrzeby najemców. Oficjalne otwarcie w poniedziałek 12 lutego br.
Adgar Park West z tytułem najlepszego biurowca w konkursie Eurobuild Awards

Budynek Adgar Park West, którego właścicielem i zarządcą jest firma Adgar Poland, został uhonorowany tytułem najlepszego biurowca w 8. edycji konkursu Eurobuild Awards. Nagroda została przyznana na podstawie ocen przyznawanych przez najemców. Uroczyste wręczenie statuetek odbyło się 6 grudnia podczas Gali Eurobuild Awards.

Przedszkole Ala ma kota w Adgar Bit