Adgar Park West z tytułem najlepszego biurowca w konkursie Eurobuild Awards

Kolejna nagroda dla Adgar Poland

Adgar Park West z tytułem najlepszego biurowca w konkursie Eurobuild Awards

Budynek Adgar Park West, którego właścicielem i zarządcą jest firma Adgar Poland, został uhonorowany tytułem najlepszego biurowca w 8. edycji konkursu Eurobuild Awards. Nagroda została przyznana na podstawie ocen przyznawanych przez najemców. Uroczyste wręczenie statuetek odbyło się 6 grudnia podczas Gali Eurobuild Awards.

Budynek Adgar Park West, zlokalizowany na warszawskiej Ochocie, została wyróżniony tytułem najlepszego biurowca w Polsce w 8. edycji prestiżowego konkursu Eurobuild Awards. Jest to jeden z najbardziej rozpoznawalnych i prestiżowych konkursów branży nieruchomości komercyjnych w Polsce. W kategorii „budynki biurowe” ocenianych było aż 55 obiektów, a najlepsze z nich zostały wyłonione na podstawie głosów oddanych przez najemców. Badanie najemców zostało przeprowadzone w okresie sierpień-wrzesień 2017 roku, a nad przebiegiem głosowania czuwała firma Millward Brown.

Ta nagroda to ogromne wyróżnienie dla naszej firmy i jednocześnie motywacja do dalszej wytężonej pracy. Wierzymy, że nowoczesny budynek biurowy to nie tylko przestrzeń do pracy, ale także do życia, która powinna być zaprojektowana tak, aby wspierając biznes naszych klientów jednocześnie uczynić ich życie łatwiejszym i przyjemniejszym. Wiemy, że w Adgar Park West nam się to udało, czego potwierdzenie właśnie otrzymaliśmy od naszych najemców

powiedział Artur Filipiuk, Dyrektor Operacyjny Adgar Poland.

Najwyższej jakości powierzchnia biurowa to nie wszystko, co Adgar Park West ma do zaoferowania swoim najemcom. Mają oni do swojej dyspozycji centrum konferencyjne i szkoleniowe, kreatywną przestrzeń do pracy typu co-creating: Brain Embassy oraz szeroką gamę udogodnień, jakie oferuje strefa sportu i rekreacji AdgarFit. Są to m.in. klub fitness, przedszkole, kawiarnia, restauracja, bezpłatna wypożyczalnia rowerów, zabezpieczona rowerownia, stacja napraw rowerów, prysznice i Carpooling. Strefa AdgarFit zajmuje łącznie około 6000 mkw. powierzchni oraz ścieżkę do biegania o długości 900 m. Jest to jedyne w swoim rodzaju miejsce promujące zdrowy styl życia, gdzie pod jednym dachem można skorzystać z nowoczesnego klubu fitness i oferty profesjonalnych sklepów z akcesoriami i urządzeniami sportowymi oraz kuchennymi.
_MG_5770a.jpg

Adgar Park West to budynek idealnie wpisujący się w filozofię firmy Adgar Poland, która od początku swojej działalności wprowadza na polski rynek innowacyjne projekty, pozwalające na płynne przenikanie się pracy i życia. Jesteśmy nie tylko deweloperem i inwestorem, ale także zarządzamy wszystkimi naszymi budynkami i dlatego nawiązujemy długotrwałe relacje z naszymi najemcami. Jesteśmy bardzo blisko klientów, uważnie ich słuchamy, wdrażając w naszych obiektach innowacyjne rozwiązania, które odpowiadają na ich potrzeby. Jesteśmy bardzo dumni z otrzymanego wyróżnienia, tym bardziej, że zostało ono przyznane dzięki najwyższym ocenom naszych najemców. Dzięki temu wiemy, że nasze wysiłki są doceniane przez klientów i jednocześnie możemy obiecać, że nie zwolnimy tempa i jeszcze niejednokrotnie zaskoczymy ich innowacyjnymi rozwiązaniami

– powiedział Eyal Litwin, Dyrektor Generalny Adgar Poland.

Adgar BIT – trzy koncepty najmu w jednym biurowcu

13 września 2018 r. to oficjalna data ponownego otwarcia Adgar Bit, który po gruntownej modernizacji powraca na stołeczny rynek biurowy. Po raz pierwszy w jednym budynku Adgar Poland znajdą się trzy modele najmu: Brain Embassy, BeYOURSeLF i najem tradycyjny. Otwarciu towarzyszyła formuła REM Tour, której partnerem była m.in. firma Kinnarps Polska.
Wszystkie budynki Adgar Poland z certyfikatem LEED Gold

Kompleks Adgar Park West z certyfikatem LEED Gold. Adgar Poland jest pierwszą  firmą na polskim rynku, której wszystkie budynki w portfolio posiadają LEED Gold. Tym samym na 19 budynków w Polsce certyfikowanych na tak wysokim poziomie, 8 stanowią biurowce Adgar Poland. Proces certyfikacji przeprowadziła międzynarodowa firma doradcza Colliers International.
Przedszkole Ala ma kota w Adgar Bit

Już 1 września 2018 r. w budynku Adgar Bit zostanie otwarte dwujęzyczne przedszkole Ala ma kota. Nowy najemca kameralnego biurowca przy Konstruktorskiej 11 obejmie łącznie prawie 600 mkw. powierzchni na pierwszym piętrze oraz parterze wraz z ponad 200 mkw. placu zabaw. Umowa została podpisana na 10 lat.
Zasady wydawania kart dostępu do drogi budowlanej dla mieszkańców Służewca

Wydawanie kart mieszkańcom będzie odbywało się w recepcji budynku Adgar BIT przy ul. Konstruktorskiej 11 w godzinach 8:00–18:00, po uprzednim okazaniu dokumentów wymienionych w pkt. 2.5.1. Regulaminu Mieszkańca i uiszczenia kaucji w wysokości 30 PLN. Kaucja będzie zwraca
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.