Brain Embassy najlepszym biurem coworkingowym w konkursie Office Superstar

Najlepszy coworking w Polsce

Brain Embassy najlepszym biurem coworkingowym w konkursie Office Superstar

Brain Embassy, pierwsza kreatywna przestrzeń typu co-creating, znalazła się w gronie laureatów prestiżowego konkursu Office Superstar, organizowanego przez firmę CBRE. Nagroda została przyznana w kategorii Biuro Coworkingowe. Oficjalne wręczenie statuetek odbyło się 11 października podczas uroczystej gali na konferencji CBRE Idea Lab.

Brain Embassy, należąca do firmy Adgar Poland, została wyróżniona tytułem najlepszego Biura Coworkingowego w Polsce w I edycji konkursu organizowanego przez firmę doradczą CBRE. W plebiscycie wzięło udział ponad 100 firm z całego kraju, a najlepsze projekty w Polsce wyłoniła Kapituła Konkursowa, składająca się z 12 niezależnych ekspertów reprezentujących różne branże.

„Czujemy się ogromnie wyróżnieni tym, że właśnie kreatywna przestrzeń Brain Embassy została doceniona przez niezależnych ekspertów w konkursie Office Superstar. Wierzymy, że przestrzeń do pracy i życia powinna być zaprojektowana tak, aby wspierać twórczość i rozwój innowacyjnych pomysłów. Wierzymy też, że każda osoba jest inna i lubi pracować w odmienny sposób – dlatego też powinna mieć do wyboru wiele różnorodnych miejsc pracy, które motywują ruch i kreatywność. Wiemy, że w Brain Embassy udało nam się stworzyć najlepsze warunki wspierające innowacyjność i wydajność, czego potwierdzenie otrzymujemy codziennie od członków naszej społeczności”

–powiedziała Monika Kaczmarczyk, Dyrektor Zarządzający Adgar Conference Group i Brain Embassy

Office Superstar to pierwsza edycja prestiżowego konkursu, którego organizatorem jest firma CBRE. Promuje on holistyczną koncepcję biura jako miejsca pracy, a jego celem jest wyróżnienie organizacji posiadających najlepsze wnętrza biurowe w Polsce. Misją konkursu jest promowanie nowatorskich rozwiązań w zakresie aranżacji powierzchni biurowej. Stowarzyszenie Architektów RP objęło konkurs swoim honorowym patronatem.

Brain Embassy jest pierwszym w Polsce innowacyjnym przykładem przestrzeni co-creatingowej, podobnym do tych, które powstają obecnie w największych światowych aglomeracjach. To projekt, który idealnie wpisuje się w filozofię firmy Adgar Poland, która od początku swojej działalności wprowadza na polski rynek innowacyjne projekty, pozwalające na płynne przenikanie się pracy i życia. Planujemy, aby w przyszłości w każdym budynku, należącym do firmy Adgar, powstała kreatywna przestrzeń Brain Embassy. Mogę także ujawnić, że wkrótce wprowadzimy zupełnie nową koncepcję, która całkowicie zmieni ten rynek.

– powiedział Eyal Litwin, Dyrektor Generalny Adgar Poland.

1N7A7388-HDR-re6.jpg1N7A7306-HDR-re.jpg1N7A7074-HDR-re2.jpg1N7A7351-HDR-re5.jpg1N7A7251-HDR-re2.jpg1N7A7707-HDR-re.jpg1N7A7118-HDR-re2.jpg

1N7A7251-HDR-re2.jpg

1N7A7610-HDR-re3_noads.jpg

Informacja prasowa_Brain Embassy laureatem konkursu OFFICE SUPERSTAR.docx

Adgar Poland otwiera nową część kreatywnej przestrzeni biurowej - Brain Embassy

Brain Embassy – pierwszy polski co-creating, zlokalizowany w Adgar Park West, niemal dwukrotnie zwiększył swoją powierzchnię i obecnie oferuje startupom, małym i średnim firmom,  freelancerom i korporacjom łącznie ponad 3 tys. mkw. Za koncepcję architektoniczną i projekt nowej części odpowiadają studio mode:lina™ oraz pracownia Archicon, natomiast za wyposażenie wnętrz – Kinnarps, lider wysokiej jakości rozwiązań biurowych w Europie.
Adgar Poland powiększa Brain Embassy

Rusza przedsprzedaż biur w nowej części pierwszego polskiego co-creatingu
Brain Embassy z tytułem „Innovation of the Year” w konkursie CIJ Awards

Brain Embassy, pierwsza kreatywna przestrzeń typu co-creating, otrzymała prestiżowy tytuł „Innowacji Roku” w konkursie CIJ Awards, który jest jednym z najbardziej znanych plebiscytów na rynku nieruchomości komercyjnych w Polsce. Oficjalne wręczenie statuetek odbyło się 9 listopada podczas uroczystej Gali CIJ Awards Poland 2017. To już 4 w tym roku nagroda, którą Brain Embassy została uhonorowana w prestiżowych konkursach.
BE Yourself – Adgar Poland redefiniuje tradycyjny model wynajmu biur dla małych, średnich i dużych przedsiębiorstw

Oryginalna koncepcja Adgar Poland łączy zalety pracy w innowacyjnej przestrzeni, która wspiera produktywność i twórcze myślenie, z dostępem do wydzielonej powierzchni dla każdego firmy. To unikalna oferta dla przedsiębiorstw, które stawiają na nowoczesny tryb pracy oraz cenią elastyczność i swobodę wyboru charakterystyczne dla przestrzeni typu co-creating, ale chcą jednocześnie zachować niezależną strukturę miejsca pracy firmy. Przestrzenie BE Yourself zostaną otwarte w wszystkich kompleksach Adgar do końca 2018 roku.