Najemcy przedłużają umowy w budynkach Adgar

Aż czterech najemców przedłużyło umowy najmu w budynkach Adgar Plaza A i B oraz Adgar Wave, usytuowanych na warszawskim Biznesowym Mokotowie. Renegocjowane umowy objęły blisko 3400 mkw. powierzchni.

Budynki Adgar Plaza A i B oraz Adgar Wave, należące do Adgar Polska, cieszą się niesłabnącym zainteresowaniem najemców, czego najlepszym dowodem jest przedłużenie umów najmu aż przez cztery firmy, które od lat mają swoje siedziby na Biznesowym Mokotowie. Firma Gilead Sciences Poland przedłużyła umowę najmu w Adgar Plaza A,  Futurestep i Coral Travel Wezyr Holidays pozostaną przez kolejne lata w budynku Adgar Plaza B, natomiast Deutsche Bank przedłużył swoją umowę najmu w budynku Adgar Wave.

Adgar Poland w swojej działalności koncentruje się na budowaniu długotrwałych relacji z klientami poprzez wsłuchiwanie się w ich potrzeby oraz dostarczaniu kompleksowych rozwiązań wspierających biznes najemców. Przywiązujemy ogromną wagę do jakości swoich obiektów, wprowadzając do nich nowoczesne i ekologiczne rozwiązania, a ponadto jako jeden z nielicznych podmiotów na rynku proponujemy swoim klientom zaawansowaną infrastrukturę informatyczną (Data Center) w każdym z naszych budynków. Ogromnie cieszymy się, że najemcy doceniają nasze starania, zostając z nami na dłużej

powiedział Eyal Litwin, Dyrektor Generalny Adgar Poland.

Najwyższej jakości powierzchnia to nie wszystko, co Adgar ma do zaoferowania swoim najemcom. Firma jest długofalowym inwestorem, który od początku swojej działalności w Polsce tworzy przyjazne koncepty, pozwalające na płynne przenikanie się pracy i życia. Jako pierwsza na polskim rynku wprowadziła pojęcie kompleksu, w którym najemcy oprócz biur mają do swojej dyspozycji centra konferencyjne oraz szeroką gamę udogodnień takich jak m.in. kluby fitness, przedszkola, kawiarnie, bezpłatne wypożyczalnie rowerów BMW, zabezpieczone rowerownie, stacje napraw rowerów, prysznice, Carpooling, a także kreatywną przestrzeń do pracy Brain Embassy.

Większość najemców budynków Adgar to duże, międzynarodowe korporacje, które mają bardzo wysokie wymagania dotyczące standardu powierzchni biurowych i zastosowanych w budynkach zaawansowanych technologii i rozwiązań. Obiekty Adgar spełniają wszystkie te oczekiwania

– dodał Eyal Litwin.

Informacja prasowa_Najemcy Adgar przedłużają umowy_26.09.DOCX

Adgar Wave_01.jpg

Plaza (tego zdjęcia używamy najczęściej jako wizytówki całego kompleksu).jpg

Plaza_ABC_45.jpg

Plaza_ABC_13.jpg

Plaza_ABC_48.jpg

Plaza_ABC_98.jpg

Plaza One_09.jpg

Plaza_ABC_26.jpg

Adgar Poland wybuduje ogólnodostępny amfiteatr na Biznesowym Mokotowie

Nowe miejsce na kulturalno-rozrywkowej mapie Warszawy powstanie przed budynkiem Adgar Bit przy ulicy Konstruktorskiej 11 na Biznesowym Mokotowie. Będzie służyło zarówno pracownikom dzielnicy, jak i jej mieszkańcom, a program wydarzeń zostanie przygotowany we współpracy z władzami dzielnicy Mokotów, Stowarzyszeniem Lepszy Służewiec oraz wybranymi instytucjami kulturalnymi. Amfiteatr stworzony przez Adgar zostanie otwarty latem 2018 roku. Za koncepcję architektoniczną odpowiada studio Mode:lina.
Jak pracuje się w Biznesowym Mokotowie – raport TNS Kantar Polska na zlecenie Adgar Poland

Główne zalety pracy w Mokotowskim Centrum Biznesowym według respondentów to bliskość Galerii Mokotów, dobra komunikacja oraz fakt, że jest siedzibą wielu znaczących firm. Do wad zaliczają się głównie korki uliczne, zbyt mała liczba miejsc parkingowych i brak terenów zielonych. 30% badanych jest niezadowolonych z obecnego biura, a aż 91% badanych chciałoby pracować w budynku, którego częścią jest przestrzeń wspierająca kreatywną pracę taka jak Brain Embassy.
Brain Embassy z tytułem „Innovation of the Year” w konkursie CIJ Awards

Brain Embassy, pierwsza kreatywna przestrzeń typu co-creating, otrzymała prestiżowy tytuł „Innowacji Roku” w konkursie CIJ Awards, który jest jednym z najbardziej znanych plebiscytów na rynku nieruchomości komercyjnych w Polsce. Oficjalne wręczenie statuetek odbyło się 9 listopada podczas uroczystej Gali CIJ Awards Poland 2017. To już 4 w tym roku nagroda, którą Brain Embassy została uhonorowana w prestiżowych konkursach.
BE Yourself – Adgar Poland redefiniuje tradycyjny model wynajmu biur dla małych, średnich i dużych przedsiębiorstw

Oryginalna koncepcja Adgar Poland łączy zalety pracy w innowacyjnej przestrzeni, która wspiera produktywność i twórcze myślenie, z dostępem do wydzielonej powierzchni dla każdego firmy. To unikalna oferta dla przedsiębiorstw, które stawiają na nowoczesny tryb pracy oraz cenią elastyczność i swobodę wyboru charakterystyczne dla przestrzeni typu co-creating, ale chcą jednocześnie zachować niezależną strukturę miejsca pracy firmy. Przestrzenie BE Yourself zostaną otwarte w wszystkich kompleksach Adgar do końca 2018 roku.

Brain Embassy najlepszym biurem coworkingowym w konkursie Office Superstar

Brain Embassy, pierwsza kreatywna przestrzeń typu co-creating, znalazła się w gronie laureatów prestiżowego konkursu Office Superstar, organizowanego przez firmę CBRE. Nagroda została przyznana w kategorii Biuro Coworkingowe. Oficjalne wręczenie statuetek odbyło się 11 października podczas uroczystej gali na konferencji CBRE Idea Lab.