Wiosenna promocja w centrach konferencyjno-szkoleniowych Adgar Conference Group

Adgar Poland, właściciel nowoczesnych obiektów konferencyjno-szkoleniowych na warszawskiej Ochocie i Biznesowym Mokotowie, w ramach wiosennej promocji oferuje swoim dotychczasowym oraz nowym klientom aż 50% rabatu na wynajem sal konferencyjnych i szkoleniowych. Promocja potrwa do końca maja 2017 roku.

Adgar Poland koncentruje się na realizacji innowacyjnych konceptów biurowych, które umożliwiają płynne przenikanie się pracy i życia prywatnego, jednocześnie wspomagając rozwój biznesu swoich najemców. Odpowiedzią firmy na nowe trendy w branży oraz stały wzrost zapotrzebowania na sale szkoleniowe i konferencyjne w stolicy są nowoczesne sale, które oferuje Centrum Szkoleniowe Adgar Ochota oraz Centrum Konferencyjne Adgar Plaza.
Oba centra konferencyjno-szkoleniowe mają znakomitą lokalizację i zostały zaprojektowane w sposób funkcjonalny i komfortowy, co sprawia, iż są idealnym miejscem do organizacji różnorodnych wydarzeń tj. szkoleń, konferencji, spotkań biznesowych, prezentacji czy kreatywnych warsztatów. Centrum Szkoleniowe Adgar Ochota to 21 komfortowych sal o powierzchni blisko 2000 m2, które odpowiadają na potrzeby nawet najbardziej wymagających klientów. Centrum Konferencyjne Adgar Plaza oddaje do dyspozycji swoich klientów 9 w pełni wyposażonych pomieszczeń konferencyjnych i szkoleniowych. Największa sala konferencyjna ma aż 250 m2 powierzchni i może pomieścić nawet 300 osób. Te nowoczesne i funkcjonalne obiekty stanowią doskonałą alternatywę dla sal oferowanych przez cztero- i pięciogwiazdkowe hotele.
Sale szkoleniowe na Ochocie

„Widzimy stały wzrost zapotrzebowania na nowoczesne ośrodki szkoleniowe i konferencyjne w Warszawie, które oferują najwyższy poziom obsługi. Dlatego też w zeszłym roku powiększyliśmy nasze Centrum Szkoleniowe Adgar Ochota aż o 15 nowych sal. W samym tylko 2016 roku zorganizowaliśmy w naszych obiektach konferencyjno-szkoleniowych ponad 1600 wydarzeń, w których wzięło udział niemal 70tysięcy osób. Bardzo się cieszę, że znakomita większość naszych klientów to firmy, które do nas wracają i regularnie korzystają z oferty Adgar Conference Group”. –

powiedziała Monika Kaczmarczyk, Adgar Conference Group Director.

Warunki promocji: rabat dotyczy wszystkich sal szkoleniowych i konferencyjnych z wyjątkiem Atrium rabatem objęte zostaną tylko nowo założone rezerwacje do końca maja 2017 (termin wydarzenia jest dowolny) promocja nie łączy się z innymi promocjami lub pakietami Więcej szczegółów: www.adgarconference.pl

Jak pracuje się w Biznesowym Mokotowie – raport TNS Kantar Polska na zlecenie Adgar Poland

Główne zalety pracy w Mokotowskim Centrum Biznesowym według respondentów to bliskość Galerii Mokotów, dobra komunikacja oraz fakt, że jest siedzibą wielu znaczących firm. Do wad zaliczają się głównie korki uliczne, zbyt mała liczba miejsc parkingowych i brak terenów zielonych. 30% badanych jest niezadowolonych z obecnego biura, a aż 91% badanych chciałoby pracować w budynku, którego częścią jest przestrzeń wspierająca kreatywną pracę taka jak Brain Embassy.
Brain Embassy z tytułem „Innovation of the Year” w konkursie CIJ Awards

Brain Embassy, pierwsza kreatywna przestrzeń typu co-creating, otrzymała prestiżowy tytuł „Innowacji Roku” w konkursie CIJ Awards, który jest jednym z najbardziej znanych plebiscytów na rynku nieruchomości komercyjnych w Polsce. Oficjalne wręczenie statuetek odbyło się 9 listopada podczas uroczystej Gali CIJ Awards Poland 2017. To już 4 w tym roku nagroda, którą Brain Embassy została uhonorowana w prestiżowych konkursach.
BE Yourself – Adgar Poland redefiniuje tradycyjny model wynajmu biur dla małych, średnich i dużych przedsiębiorstw

Oryginalna koncepcja Adgar Poland łączy zalety pracy w innowacyjnej przestrzeni, która wspiera produktywność i twórcze myślenie, z dostępem do wydzielonej powierzchni dla każdego firmy. To unikalna oferta dla przedsiębiorstw, które stawiają na nowoczesny tryb pracy oraz cenią elastyczność i swobodę wyboru charakterystyczne dla przestrzeni typu co-creating, ale chcą jednocześnie zachować niezależną strukturę miejsca pracy firmy. Przestrzenie BE Yourself zostaną otwarte w wszystkich kompleksach Adgar do końca 2018 roku.
BE Yourself – Adgar Poland redefines the traditional model of office lease for small, medium and large enterprises

An original idea of Adgar Poland combines the benefits of working in an innovative space that stimulates creativity and productivity with the access to a company’s own dedicated space in a modern building. It is a unique offer for enterprises that prefer modern way of working and value the flexibility and freedom to change characteristic of co-creating space, but at the same time seek to preserve the structure of the company's independent workspace. Initially, BE Yourself spaces will be introduced in all Adgar’s complexes in the course of 2018.

Adgar Poland powiększa Brain Embassy

Rusza przedsprzedaż biur w nowej części pierwszego polskiego co-creatingu