Wiosenna promocja w centrach konferencyjno-szkoleniowych Adgar Conference Group

Adgar Poland, właściciel nowoczesnych obiektów konferencyjno-szkoleniowych na warszawskiej Ochocie i Biznesowym Mokotowie, w ramach wiosennej promocji oferuje swoim dotychczasowym oraz nowym klientom aż 50% rabatu na wynajem sal konferencyjnych i szkoleniowych. Promocja potrwa do końca maja 2017 roku.

Adgar Poland koncentruje się na realizacji innowacyjnych konceptów biurowych, które umożliwiają płynne przenikanie się pracy i życia prywatnego, jednocześnie wspomagając rozwój biznesu swoich najemców. Odpowiedzią firmy na nowe trendy w branży oraz stały wzrost zapotrzebowania na sale szkoleniowe i konferencyjne w stolicy są nowoczesne sale, które oferuje Centrum Szkoleniowe Adgar Ochota oraz Centrum Konferencyjne Adgar Plaza.
Oba centra konferencyjno-szkoleniowe mają znakomitą lokalizację i zostały zaprojektowane w sposób funkcjonalny i komfortowy, co sprawia, iż są idealnym miejscem do organizacji różnorodnych wydarzeń tj. szkoleń, konferencji, spotkań biznesowych, prezentacji czy kreatywnych warsztatów. Centrum Szkoleniowe Adgar Ochota to 21 komfortowych sal o powierzchni blisko 2000 m2, które odpowiadają na potrzeby nawet najbardziej wymagających klientów. Centrum Konferencyjne Adgar Plaza oddaje do dyspozycji swoich klientów 9 w pełni wyposażonych pomieszczeń konferencyjnych i szkoleniowych. Największa sala konferencyjna ma aż 250 m2 powierzchni i może pomieścić nawet 300 osób. Te nowoczesne i funkcjonalne obiekty stanowią doskonałą alternatywę dla sal oferowanych przez cztero- i pięciogwiazdkowe hotele.
Sale szkoleniowe na Ochocie

„Widzimy stały wzrost zapotrzebowania na nowoczesne ośrodki szkoleniowe i konferencyjne w Warszawie, które oferują najwyższy poziom obsługi. Dlatego też w zeszłym roku powiększyliśmy nasze Centrum Szkoleniowe Adgar Ochota aż o 15 nowych sal. W samym tylko 2016 roku zorganizowaliśmy w naszych obiektach konferencyjno-szkoleniowych ponad 1600 wydarzeń, w których wzięło udział niemal 70tysięcy osób. Bardzo się cieszę, że znakomita większość naszych klientów to firmy, które do nas wracają i regularnie korzystają z oferty Adgar Conference Group”. –

powiedziała Monika Kaczmarczyk, Adgar Conference Group Director.

Warunki promocji: rabat dotyczy wszystkich sal szkoleniowych i konferencyjnych z wyjątkiem Atrium rabatem objęte zostaną tylko nowo założone rezerwacje do końca maja 2017 (termin wydarzenia jest dowolny) promocja nie łączy się z innymi promocjami lub pakietami Więcej szczegółów: www.adgarconference.pl

Vorwerk Polska wprowadza się do Adgar Park West

Vorwerk Polska, firma oferująca wysokiej klasy urządzenie wielofunkcyjne Thermomix®, podpisała umowę najmu 418 m2  powierzchni biurowej w Adgar Park West na warszawskiej Ochocie. Będzie to trzecie biuro firmy w Warszawie i dwudzieste siódme w Polsce. Umowa najmu została podpisana na 5 lat, a Biuro Regionalne firmy zostanie otwarte już w połowie września 2017 roku.
Adgar Poland otwiera nową część kreatywnej przestrzeni biurowej - Brain Embassy

Brain Embassy – pierwszy polski co-creating, zlokalizowany w Adgar Park West, niemal dwukrotnie zwiększył swoją powierzchnię i obecnie oferuje startupom, małym i średnim firmom,  freelancerom i korporacjom łącznie ponad 3 tys. mkw. Za koncepcję architektoniczną i projekt nowej części odpowiadają studio mode:lina™ oraz pracownia Archicon, natomiast za wyposażenie wnętrz – Kinnarps, lider wysokiej jakości rozwiązań biurowych w Europie.
Adgar tworzy zielone miejsca spotkań na Biznesowym Mokotowie

W największej i najbardziej rozpoznawalnej biznesowej dzielnicy Warszawy powstaną przyjazne miejsca spotkań dla mieszkańców i pracowników tej części miasta. To kolejne działania Adgar Poland, które mają na celu poprawę warunków do życia i pracy na warszawskim Mokotowie.

Adgar Poland powiększa Brain Embassy

Rusza przedsprzedaż biur w nowej części pierwszego polskiego co-creatingu