Portfolio Adgar Poland

Adgar Poland koncentruje swoją działalność na rynku powierzchni biurowych, oferując swoim klientom kompleksowe i nowoczesne rozwiązania wspierające rozwój biznesu. Jest właścicielem i zarządcą kompleksów biurowych o łącznej powierzchni najmu wynoszącej blisko 120 000 m.kw. Są one zlokalizowane w trzech warszawskich biznesowych dzielnicach: na Mokotowie – Adgar Plaza, Adgar Plaza One, Adgar Bit i Agdar Wave, na Ochocie – Adgar Park West oraz na Woli - Inchcape BMW Motor Polska.

Adgar Park West

Adgar Park West składa się z 3 budynków o łącznej powierzchni       43 000 m2. Zmodernizowany w 2014 roku biurowiec zyskał nową przeszkloną fasadę oraz przestronne, centralne atrium. Standard budynków klasy B+ oraz idealne położenie w biznesowym centrum dzielnicy Ochota sprawia, że to doskonały punkt lokalizacyjny dla Twojej firmy.

Adgar Wave

Ponad 14 tys. m2 powierzchni biurowych w standardzie klasy A, znakomita lokalizacja na rogu skrzyżowania ul. Marynarskiej i Rzymowskiego oraz doskonała ekspozycja gwarantująca widoczność z daleka i doświetlenie naturalnym światłem – to tylko niektóre korzyści, które Adgar Wave oferuje dla Twojego biznesu.
Adgar Bit

Adgar Bit to 7-piętrowy, kameralny budynek o powierzchni 8 500 mkw., usytuowany na spokojnych obrzeżach zagłębia Biznesowego Mokotowa. Biurowiec, znany do tej pory pod nazwą Adgar Business Centre II, przeszedł całkowitą modernizację lobby i powierzchni wspólnych. Od stycznia 2017r. z nową nazwą i hasłem „VIBRANT WITH LIFE” nieruchomość ta wróciła na rynek powierzchni biurowych z misją służenia nie tylko najemcom, ale również mieszkańcom Mokotowa. Nowa nazwa to także nawiązanie do nowoczesnego budynku Data Center, który powstanie tuż obok, oferując najemcom dostęp do najnowocześniejszej infrastruktury przechowywania i przetwarzania danych.

Adgar Poland powiększa przestrzeń Centrum Szkoleniowego na Ochocie

Adgar Conference Group, obserwując stały wzrost zapotrzebowania na sale szkoleniowe i konferencyjne w stolicy, udostępniła z początkiem października br. 20 pomieszczeń szkoleniowych w Centrum Szkoleniowego Adgar Ochota.